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Makla: Hinweise zur Lagerung

BeitragVerfasst: 24.08.2007, 20:38
von Alter Schwede
so leute,

hab heute wieder was gefunden auf den resten von sifaco.be.
weiß nicht, ob das schon wer kennt, mir ist es neu:

sifaco.be hat geschrieben:Advises for a good conservation of our products:

All our products have to respect some conservation conditions in order to preserve quality and taste.

After a few years of research in order to optimized the method of preservation of or products, we find out that the best environment for them to keep freshness and quality is a refrigerated not too dry place with a temperature around 4°C, like a house refrigerator for example.

In this optimum conditions, our products will keep all their quality and remain consumable up to almost 12 months.

According to the taste and the appreciation of each consumer, our products have to be taken out from the refrigerator and warmed up to room temperature (about 10 minutes in someone's pocket for example) before consuming them.

BeitragVerfasst: 25.08.2007, 13:07
von Alter Schwede
also wenn jemand schon für "nein" votet, dann bitte ich doch um eine erklärung 8)

BeitragVerfasst: 25.08.2007, 15:16
von faramc
Habe auch nein gevoted. Ist doch das gleiche, was überalle steht, oder hab ich was übersehen? Im Kühlschrank lagern und bei Raumtemperatur konsumieren. So wurde mir das schon vor 8 Jahren immer empfohlen. "Hosentaschenwarm" steht im Netz, und das find ich auch ideal so.

BeitragVerfasst: 25.08.2007, 16:25
von Alter Schwede
naja ich mein für mich war das neu dass für makla das gleiche gilt wie für snus :wink: